Niin on taas vuosi vaihtunut ja neidilltä loppunu juoksut. Oli aika villiä meininkiä joulun alla, kun olimme tädin koiria hoitamassa (3 urosta) n. 2vko. Karvakuonoilla, olisi ollut kova halu saada leikkiä mutta varovaisuutta tarvittiin tällä kertaa. Tädin nuorin koira kun on Mimun ikänen, niin voitte vain kuvitella millaista meno oli. Nämä kun vielä murtautuivat kylppäristä. Oli aika moinen hämmennys, kun mentiin takasi asunnolle ja nuorin jätkistä juoksee alas rappusia. Olivat siis saaneet vihdoin ja viimein oman työnsä valmiiksi, eli rikottua oven niin että tuli reikä.

Joulun vietimme siskoni ja vanhempieni luona, jossa oli vanhat tutut karvakuonot eli Urho ja Körmy. Körmy sai lähöt Mimulta, kun tuli nuuskimaan hänen omaa boksiaan katosta. Kyllä repesi nauru porukassa Rupeaa neti sanomaan pikku hiljaa takasi jätkille. Tätlä muuten näytti neiti yhtenä pv.

Pienitonttu, jolta jopa löyty partaa

Käytiin viettämässä setäni 60v vuoden lopussa ja viettämässä aikaa muutenkin jälleen kerran sielä "pienellä mökillä". Neidistä oli aivan ihanata tarpoa lumessa ja leikkiä myös, kun viskasimme poikaystävini kanssa lunta ilmaan. Neiti vain nauttii olostaan, kun on tilaa olla ja temmeltää.

Hieman alkaa näyttämään siltä, että neidillä on metsästysviettiä jonkun verran. Meinaan, ku se on ruvennut jahtamaan lumen alta jyrsijöitä. Ei toistaiseksi (miun onneksi :D ) saanut vielä yhtään kiinni. Kuunnellu tarkkaan ja pomppinu perässä. Seuraavaksi hieman metätys kuvia.

Neidillä on vaan välillä omanlaisensa metätys kohteet :'D

 

Lähdimme Mimun kanssa pitkästä aikaa käymään tuolla savonmaalla, oleiltiinkin siellä 2vko. Ja hauskaa oli. Kävästiin mökillä, jossa oli lunta kivasti. Hyvä, että pääs autolla pihalle ajamaan. Meinattiin  myös jäädä hieman kiinni, kun suti tyhjää ja lunta tosiaan oli hieman. Hieman jänskätti, että näinköhä päästää seuraavana pv kylälle ostoksille. Mimu kävi saunassa pyörähtämässä pitkästä aikaa, mutta sai pelätä ettei neiti kiukaalle mene Meinaa, ku lähti laudeiten alle seikkailemaan ja höhlä välillä on, että suattas vaikka mennäkki. Tuli kiinnostaa paljon, vaikka hieman pelottaakin. Poikkis oli sytyttmäsässä kotaa ja Mimu oli mukana nii neiti oli kuulemma aina ruvennu vinkumaan, kun tulitikku oli syttynyt. 

Onneksi, pääsimme seuraana päivänä kylälle ostoksille. Löysimme ristijäislahjan, veljen muksulle ja Mimulle vihdoin ja viimein haalarin! Oli muuten hieman alennuksessaki. Normaalisti maksaa 39,90e niin nyt maksoin vain 10e! Oli kyllä kannattava ostos, vaikka neidin askellus oli aluksi huvittavaa Tassut kohti mahaa, eli kamalaa nostelua!

Neiti kyllä nautti olostaan, kun sai puuhailla meidän kanssa ulkona. Mokoma meinas vaan moottorikelkan perään lähtee, mutta onneks tuli takasi kun hieman huuteli ja juos eri suuntaan. Neidistä oli mukavata olla lumipuuhissa meidän kanssa. Hömppä välillä kävi muualla räksyttelemässä ja tuli takasi sitten.

Eräänä päivä tehtiin pizzaa ja neitikin sai osansa. Voi sitä onnea, kun neiti sai ihan oman pizzan. Ei pizza kyllä kovin pitkään kestäny lautasella :') Neiti myös oleili välillä vilttien välissä, kun joku nimeltämainitsematon herra laitteli Mimulle vilttiä päälle. Eikä kyllä neiti ollu moksiksaan :)

Nytten ollaan vain Joensuussa jonkin aikaa ja neiti saa opetella kunnolla olemaan yksin. Miulla olkaa työt ensiviikolla ja neiti joutuu olemaan 6-9h yksin. Voi olla taas isku ja surku, kun olen lähdössä töihin. Mutta, toisaalta neiti saattaa olla taas niin aamu-uninen, ettei edes hoksaa pissityksen jälkeen että oon lähteny töihi :D Mokoma unikeko..

Odotolleen, ennen kun saadaan lupa syödä pizzaa.

"Musta on vaan nii kiva lölliä täällä viltin alla."

"Mitäköhä toiki taas tuolla hommailee ja keskeyttää miun kauneusunet?"

"Jos mie nyt vähän tässä lämmittelen takan äärellä, mut ei tarviis kuvata.. En varmana kato sinne minne pitäs.."

"Joko voitas mennä?"

"Mua niin hävettää nää asut, etten varppina lähe mihinkään. Jään tähän nukkuu.."