Käytiinpä eräs viikko oleilemassa Enon suunnilla. Nimittäin täällä: www.joukiisenranta.fi/ Oltiin pienellä porukalla. 6 ihmistä ja Mimu. Voe että oli lämmintä olla "pienessä" mökissä. 

 

Mimu oli jälleen onnellinen, kun pääsi lempipuuhaan. Eli kaivamaan ja leikkimään vedellä. Voe mahoton, kun neiti veti rallia rannalla.  Välillä kaivettiin, uitiin ja sit tuas juostiin. Neiti tuli ITE jopa UIMAAN. Ei tarvinnut pahemmin edes houkutella. Lähdin poikaystäväni, Juhiksen kanssa uimaan laiturin päätyyn rannasta. Niin arvatkaapa, kuka oli tulossa perässä.. Oli aika moiset aallot ja neiti päätti lähteä perään uimaan, mutta kääntyikin sitten takasi laituri- ranta suuntaan. Yritti päästä laiturin kautta kuiville.

 

Mimu piti kyllä huolen, ettei mamma huku. Huuteli perään laiturilla ollessaan. Noustessani laiturin läheisyyteen vedestä käsin, neiti alkoi joka kerta pusuttelemaan: "MAMMA! SIE ET HUKKUNU!" Hassu koira miulla.

 

Neiti oli meidän kanssa myös saunassa. Saunassa on Mimun mielestä välillä ihan kiva olla, mutta on sitä kivaa myös suihkun jälkeen riehuminen! Sese vasta ihanata onkin, kun saa hangata itteään mattoihin/lattiaan/pyyhkeseen.

Mimusta alkaa tulla pikku hiljaa mummo. Siltä putoaa hampaat suusta Neidin alapurenta on hieman jo parantunut. Katsotaan miten muuten tulee käymään tämän suhteen.

 

Ja jälleen kuvia!

Kuten kuvastakin voidaan todeta,neiti on ollut kenkä varkaissa. Mokoma ryökäle! 

 

 

Mimu on muuten alkanut haukkumaan. Neidistä on kiva haukkua jätkien kanssa ja kaikille mahollisille äänille -_-' Välillä saa sanoa: "kiitos riittää". Pöhkö pentu, kun haukkuu kotona. Ennen ei olekkaan juuri haukkunut. Kaiken lisäksi, Mimu on ottanut pojista mallia ton pissimisen suhteen.