Kävimme tällä viikolla tutustumassa (Joensuun keskustan) koirapuistoon. Mimu oli aluksi hieman kummissaan, missä sitä ollaan ja kauhea nuuskinta oli päällä. Onneksi, koirapuisto oli jaettu kahteen osaan; pienet ja isot. Saimme hieman ensin tutkailla, missä kohdin on edes pienten ja miten sinne pääsee.

Huomasimme iloksemme, että pienten puolella on joku muukin. Vaikka aluksi näytti, että neiti saisi yksinään juoksennella. Mennessämme puistoon sisään, luulimme kaverin lähtevän pois. Iloksemme kumminkin saimme kaverin ja nuuskutus alkoi. Leikkiä ei oikein syntynyt mutta kepin perässä molemmat viipottivat. Jonkin ajan päästä, Mimu sai lähes samanikäisen kaverin. Ja voe sitä onnen riemua, kun pennut pääsivät leikkimään!

Myöhemmin mukaan liittyi vielä 3 muuta koiraa, mutta Mimu ei kiinnostanut heitä kauheasti. Isommat koirat olisivat Mimmuskaa kiinnostanut, mutta eihän sitä sinne voinut päästää. Oli kuulemma muutenkin hirmu "ahdistavia" koiria, kun urokset olivat "vallanneet" kokonaan isojen puolen.

 

Mimu ja uusi leikkikaveri tutkimus/kaivuu hommissa!

 

Pennut vauhdissa

 

Ja vauhti ei lopu..

 

Isommat kaverit.

 

Ja lopuksi, Mimun oma-aloitteinen seisonta. Piti vain hieman häntää laittaa oikeaan suuntaan