Äww! Mimu on ihana Monenkin mielestä sydäntenmurskaaja! Kaikki ihmiset kiinnostavat ja osa koiristakin. Poitsujen kanssa Mimu onkin jo alkanut leikkimään. Varsinkin Urhon! Kauhia ralli on ollut iltaisin. Leikin nimi on selvästi " ota kiinni jos saat". Mimu juoksee tuhatta ja sataa pitkin taloa. Sitten koskettaa "turvaa" ja Urho odottelee, josko se jo tulisi sieltä turvasta. Mimu pitää itseään paljon paljon isompana, mitä oikeasti on. Meinaa nimittäin pomppia Körmyn ja vähän myös Urhon nenille. Körmyltä Mimu saa usein lähöt (vaikkei se aina tajuakkaan asiaa vaan jatkaa..)

Ollaan tehty pieniä lenkkejä, kun tyttönen ei muuten meinaa oikein tehdä ulos tarpeitaan Todella pika pikaa saa toimia, ennen kun pisut lirahtaa lattialle. Tyttö kun antaa äänimerkin ja sit sitä tuleekin jo Mokoma teki omaa koppaasekki tarpeet Lenkillä on kyllä iiiiihanaa käydä pitkästä aikaa nelijalkaisen kanssa.

Mimu on selvästi miun perään, kun neiti seuraa portaitakin miun perässä Hieman pelottaa, kun pomppii portaat ylös. Ei aitakaan auta tässä asiassa, koska neiti pääsee sieltä läpi. Alas päin en anna tulla varsinkaan, ettei oikeasti käy mukkelis makkelis. Hömppä kun luulee pääsevänsä noin vaan pomppaamalla monta porrasta En kyllään oikein rappusiakaan kauhiasti antaisi tulla, mutta minkäs teet kun toinen tulee perässä kuin höyryveturi o.O

Huoh! Nyt on pari pv, kun en näe tyttösä. Olen nimittäin leirillä 3 päivää..  Ikävä onjo nytten!