Jussi on piakkoin vietetty. Lähdimme Mimun kanssa viettämään jussia Ylämyllylle. Sää on ollut vaihtelevaa ja  siihen on mm. sisältynyt riehumista.

Lähdimme käymään kalassa ja neiti laitettiin väli aikaisesti hienoon uuteen koppaansa. Kun palasin sisälle, huomasin paniikikseni kopan vetuketjujen olevan auki  Paniikkihan siinä iski, koska a) huoneen ovi oli auki b) pentua ei näkynyt mistään. Rupesin Mimua huutelemaan ja etsimään alakerrasta, mutta neitiä ei vain näkynyt!  Hetken kuluttua rupesin kuulemaan ininää. Etsin etsimistäni ja kuvittelin pahinta!  En löytänyt neitiä vieläkään alakerrasta. Lähdin rappusia suuntamaan ylös päin ja siellähän se Mimu oli Neiti katsoi siihen sävyyn " mitä se tyttö sielä huutaa, ku mie oon täällä?" Kummastelin suuresti, miten Mimu on edes päässyt koko rappusia ylös, kun rappuset sattuvat olemaan liukkaampaa sorttia. Kerran on niistä liukastunut (ei pahasti) ja ei sen jälkeen uskaltautuntut nousemaan. Onneksi neiti oli kunnossa, eikä ollut tehnyt mitään pahojaan. 

Neidillä on meinannut olla tylsää, kun saanut hieman harjoitella yksin oloakin välillä. Neiti mielellään olisi tekemässä koko ajan jotain ja ranta kiinnostaa erittäin paljon. Uiminen ei kumminkaan aivan täysin ole neitiä innostanut, mutta vesi kiinnostaa kamalasti. Tänään käymme kokeilemassa, jos neiti uskaltaisi miun perässä tulla paremmin uimaan. Mimu kun sattuu olemaan aika lailla miun perään.

 

Tässä muutamia kuvia vkl ajalta, ja Mimusta löytyy monen laista kuvaa. Edestä, takaa, sivulta yms.

 

Mimu sateen jälkeen.

Pupu istunta

Suihkun jälkeen on kiva riehua!

Ja syödä kaikkea mahollista lattialta.