Hui kamala!  Aika on mennyt älyttömän nopeasti, vaikkei sitä uskoisi. 4vko takaperin kun näin Mimun ensimmäisen kerran, niin ei tytöllä ollut silmutkaan auki.  Tyttönen mennä vipeltää kovaa vauhtia jo muitten pentujen kanssa. Ikää Mimulla alkaa ikää olla jo 6vko (huomenna täyttää! ) .Kävin tänään jälleen Jaanan luona :) Kauhia vipinä oli ovella jo kun Jaana aukaisi oven. Kaikki olisivat mielellään ulos lähteneet seikkailemaan :)

Pentujen mielestä, miun kengät oli mielenkiintoset. Joku taisikin sinne tunkea itseään aikalailla :') Miun laukkin kiinnosti pentuja erittäin paljon. Paitakin oli mielenkiintonen, kun otin sen pois päältä. Laukkua pennut mielellään olisivat vetäneet perässään. Meinasi tulla jo riitaakin kuka saa leikkiä miun laukulla :').

Mimu selvästikkin alkaa tunnistaa minnuu Tyttö nimittäin tuli reippaasti syliin ja muutenkin viihtyi seurassani. Kyllä moni muukin oli kovasti miun kimpussa. Varsinkin varkkujen. Tiedä sit mikä niin mahottomasti kiinnosti Pientä ärinää ja purinaa alkoi kuulua, kun 3/5 pennusta änki jalkojeni muodostamaan aukkoon. Dana tyttönen oli ensimmäisenä ja olisi halunnutkin mieluusti olla yksin. Veljet halusivat mukaan tutkimaan jännää "koloa".

Kummasti pennut viihtyivät ympärilläni, vaikka minulla oli kaveri mukana. Nähtävästi koira tuntee koirien ystävän En toki sano, ettei kaverini tykkäisi koirista mutta.. kummasti he viihtyivät ympärilläni

 

Tässä taas muutamia kuvia reissusta

 

Mimua päätti hieman maistella jo miun paitaa.

                                                                       Hieman tärähtänyt kuva, mutta Mimu osaa pyytää ulos jo aika hyvin.

Mimu päätti hieman kastella mattoa.

Mimu tuntee myös jo jonkun verran oman nimensäkkin

Yritin kaverin kanssa ottaa Mimusta seisotuskuvan, mut tyttöstä ei kiinnostanu mikään seisominen.

Istuminen onkin Mimun mielestä paljon parempi vaihtoehto.

Tutkimusmatkan jälkeen kaikkia rupesikin väsyttämään. Mimu oli tällä kertaa viimeisimpänä pystyssä, mutta lopulta uni vei voiton. Mimun sisko Dana eksyi miun syliin nukkumaan.

Mimu on selvästikkin ihan syli vauva ja kaikkien kaveri.