Vappu tuli ja meni. Meillä oli reippailu vappu. Käytiin porukalla kaupungissa pyörimässä ja hyörimässä. Evästeltiin piknik merkeissä ja käytiin vappu kävelyllä. Kamerathan meillä molemmilla toki oli mukana. Neiti sai lähes juosta "irti". Harjoitellaan niäs käyttämään jäljestysliinaa, joka on 15m pitkä! Voe sitä menoa, kun neiti tuntee olevansa ilman hihnaa! cheeky Saa ihan rauhassa tutkiskella paikkoja, vaikka toiset olisivat muutamien metrien piässä.  Itellänihän tämän liinan käyttö on aika hallussa. Nuorempana tuli pyörittyä tallilla sen verran, että sai juoksuttaa/kouluttaa hevosia liinassa juoksemiseenwink Eipä niin herkästi sit näpit pala, kun osaa "oikeista naruista ohjata".

Hakua ollaan harjoiteltu vähän ja neiti on aivan innoissaan koko hommasta! Kovasti on ettimässä, jos toinen menee piiloon ja toinen sit on ns. ohjaajana neidille. Hyvin löytää aina piiloutuneen, vaikkei me ihan kauheasti vielä olla harjoiteltu .blush Mutta aloitteella on. Ja tätä hommaa tullaan VARMASTI tekemään! Tässä kuussa kun avataan "kesän" mökkeily kausi niin lähetään mehtään kolmisin ja vuorotellen mennään Juhiksen kanssa piiloon. Ja neiti sua sitten taas ettiä. Toki, eihän me unoheta herkkuja joita neiti saa aina löytäessään wink

Metsäilessä ollaan vähän kokeiltu miten neitiä innostaa hyppiä puitten runkojen yli. Välillä kiertää mutta välillä sit touhottaa kovasti menemään. Mokoma vaan tahtoo esittää tyhmää, kun jää liinasta kiinni puihin -_-' Ei sit millään haluaisi ite kiertää uudestaan sitä puuta takasi. Kiertämistä opetellessa. Senkin taidon neiti saisi kyllä oppia. Tarviis ite aina olla kiertämässä jokasta risukasaa angel



Menihän neiti tossa ihan itte veteen metsäilessä. Kovasti kiinnostaisi enelmältikin leikiskellä vedessä, mutta kun ei viittis oikein vielä antaa kunnolla uiskennelle.



Neiti tutkailemassa lintupaistia. Meinaa neidin vaistot nähtävästi hieman heräillä.. Kovasti olisi lintujen perään menossa.



Täytyyhän sitä yks pöristely kuvakin olla!



Ja posetuskuvawink Neiti ottaa ihan automaattisesti ite näitä seisotus asentoja! Ja neidistä on alkanu kuoriutua entisestään nätimpi koira! Ja tää ei ole pelkästään meidän kahden mielipide, vaan on tullu kuultua muiltakin. 


Tälleen sitä mennään jälkien perässä! Hakuhommissakin tekee tätä. Välillä haistellaan ilmaa ja sit maata.


"Mammaa" katellaan välillä, että tullaanko sitä vai eikö. Kutsusta aika hyvin kääntää päänsä ja tulee luokse.



Köpöttelyä.



Pomppua, vauhtia ja vaarallisiatilanteita! Tää oli Mimusta ihan ältsin kivaa leikkiä. Kututtiin Juhiksen kaa vuorotellen Mimua luokse sellasella polulla ja neiti juos ja hyppi huimaa vauhtia meidän luo. Hyvä kuvia saatiin molemmat. Molemmilla oli telet käytössä (ei kuvaa läheltä), että oli sitten tarpeeksi välimatkaakin.

Ihana sää ja ihana päivä kaikenkaikkiaa oli tuolloin vappuna. Vaikka tuulikin, mutta silti. Ja ihanaa oli päästä ite näprimään pitkästä aikaa kunnolla kuvia! yes Vaikka koira olikin (lähes) kokoajan miun "käsissä" niin hyvinhän tuo kuvaaminen onnistui. Ensi viikolla taas hakua! Saa nähä, miten tämä harrastus oikein lähtee entisestään käyntiin!