Tänään kävimme Mimun kanssa eläinlääkärillä.Neiti onjo 12vko, vaikkei uskoisi Viime viikolla neiti sai matolääkkeensä ja kävin sitten varamassa tyttöselle ensimmäisen rokotusajan. 

Voe mahoton, kun menimme lääkäriin sisälle. Kauhia nuuskinta alkoi ja poukoilut sinne tänne. Oli niin paljon hajuja. Painonkin mittasin tyttöseltä. Paino on taas noussut viime viikolta 6g :) Neiti painaa siis 3,6kg. Näin arvioituna. Neitihän ei meinannut millään asettua vaaelle.

Kun olimme ilmottautumassa, nii voe kamala mikä nuuskinta alkoi sylissäkin ollessaan. Jokin ihana tuoksui nenään Nimittäin peurankorva tai jokin sellainen, joita oli ilmottautumis pöydällä. Höpöttelyjen jälkeen siirryimme huoneseen, jossa neiti sai herkkuja. Eikä mitään tietoa mistään rokotuspiikistä Lääkäri ensin laittoi kokeeksi söisikö neiti herkkuja mitä oli tarjolla ja voe että ku hävetti hieman kun yks ahmi viimeistä päivää niitä, ihan ku ei olisi koskaan saanut ruokaa Lääkäri antoi toisen satsin ja sillä välin piikki niskaa ja sit se olikin siinä.

Kysyin Mimun tuplakannuksista lääkäriltä ja hän totesi, ettei niistä ole haittaa. Toinen saattaa vain olla heikompi ja näin ollen repeytyä metsässä yms. Poistaminenkin olisi mahdollista, jos haluaa.

 

Mimu oli älyttömän reipas tyttö ja ei varmasti jäänyt minkäänlaisia traumoja reissusta! Varasin jo seuraavankin rokotusajan ensikuulle. Pidin kamalasti Joen Eläinkääräiaseman palvelusta ja sinne on mukava mennä seuraavankin kerran. Osaava ja ystävällinen asiakaspalvelu. Juuri sellainen mitä arvostan