Tänään kävimme vierailemassa, rakkaan pikkuserkkuni ja hänen poikensa luona. Poitsu eli Otto, ei ollut ennen nähnyt Mimua. Pientä jännitystä oli ilmassa, kun Otto saapui huoneseen ja huomasi pienen karvaisen kaverin sylissäni. Mimua olisi kiinnostanut kamalasti mennä Oton luokse, mutta Ottoa hieman epäilytti miten Mimu käyttäytyisi. Pojalla tuntui olevan mielessä  vain "entä jos se puree".

Ottoa ja Mimua kiinnosti kovasti tutustua toisiinsa, mutta Ottoa hieman tuntui jännittävän. Ennen lähtöämme lenkille, Otto rohkaistui ja antoi Mimun nuuhkaista ja nuolaista kättään. Päästyämme ulos, Ottoa hieman vielä jännitti Mimun energia ja kiinnostuminen häntä kohtaan. Lenkillä ollessa Otto kävi muutamia otteseen Mimua taputtelemassa ja heitteli keppiä välillä jopa Voi että kun Ottoa nauratti Mimun temput mitä näytimme ^^ Mm. Mimun uusi temppu "pupu-istunta" oli kovan naurun paikka. Muutenkin Mimun olo tuntui tuottavan positiivista energiaa. Kävimme kioskilla pyörähtämässä ja Otto olisi kovasti halunnut tarjota Mimulle karkin (kovan).  Lenkkeily tuntui pian uuvuttavan itse kutakin. Lenkin pituudeksi taisi tulla n. 3-4km? Ihmekkös tuo, kun tahti alkoi hiipua.

Pysähdyimme leikkikentälle ja loppujen lopuksi, näinhän siinä sitten kävi: Mimu ja Otto leikkivät yhdessä.

Otto oli kuskina ja Mimu matkustajana.

Tänään myös hieman trimmailin Mimua, koska takamus karvat alkoivat haitata tarpeiden tekoa. Peppu pesua ollaan siis harrastettu pari kertaa. Tassuistakin tuli vähän napsittua. Nyt on siisti ja väsynyt koira. On ollut kyllä mukava ja energinen päivä meillä molemmilla. Mimu söi kupin tyhjäksi ja tällä hetkellä nukkuu tyytyväisenä aivan vieressäni.