Pian tulee 2viikkoa yhteiseloa Mimun kanssa. Se on ollut yhtä ylä ja alamäkeä. Neidin mielestä tarpeet tehdään sisälle, eikä ulos. Joskus saatettiin olla puolisen tuntia ulkona heräyksen jälkeen eikä pissiä tullut.. Mutta kun mentiin takaisin sisään niin   Ulkona puuhailaan sitten syömisen parissa, voe mitä kaikkea nannaa löytyy!

Isoja poikiakin on välillä kiva kiusata, koska nehä sen koko homman alottavat Toisen (Urhon) kanssa alkaavat olla jo kavereita. Pientä leikkimistä on huomattavissa.

Vaikka Mimun kanssa opetellaan yhteisiä sääntöjä, niin osaa tyttönen jo aika hyvin olla. Mimu osaa jo käskystä (lähes aina) istua ja päästää irti. Pikku hiljaa malttaa odotellakin käskystä. Neiti on ruvennut lähi päivinä syömäänkin kunnolla. Aluksi tyttönen ei oikein syöny, vaan mielummin teki koko ajan jotain ja söisi mielummin pieniä kiviä. Tänään neiti on tainut tyhjentää kaikilla ruokailu kerroilla kupit.

 

Eilen oli minun valmistujaisjuhlat ja neidillä oli kova kova meno. Hänen mielestään olisi pitänyt saada olla ihmisten jaloissa ja mahd. karkailla ulos. Kumminkin, laitoin tyttösen yhteen huoneseen ja esteen (vanerin) ettei neiti pääsisi karkuun. Kuinkas kävikään, neiti tuli ainakin 3 kertaa pujotellen koko esteen.. Huoh! Eikä malttanut oikein nukkua. Uuden kaverin Mimu sai eilen, nimeltään Pelle. Pelle on vipukan pentu, lähes Mimun ikänen. Pelleä hieman ujosti leikkiä, kun pennut pääsivät huoneseen asti leikkimään.

Mimu vei lähes kaiken huomion juhlissa, varsinkin aluksi. Pienet neidit olivat ainakin aivan myyneitä Mimulle Illalal kävimme Mimun kanssa kävelemässä rannalla ja vesi selvästi kiinnostaa, muttei oikein tiennyt uskaltaisiko vai eikö mennä veteen?

Tämän päivän neiti on melkeinpä vain nukkunut koko ajan. Eilinen päivä oli selvästi raskas toiselle. Ruokakin tosiaan tänään maistunut erittäin hyvin. Tarpeetkin alkavat mennä aika hyvin ulos. Kakkoja en ole ainakaan yhtään täältä bongaillu (paitsi kerran). Pissit lirahtavat ennemmin, kuin kakat. Aika hyvin alkaa pidättelemään.

Tänään neiti uskalautui paremmin vetaan, kun olin itse vedessä. Ja kahdestaan kun olimme, niin n neitihän kävi uimassa pienen lenkin Suihkussa neiti kävi eilen ekaa kertaa ja tänään toisen kerran ja sekin tuntui olevan loppu peleissä ihan kivaa, vaikka aluksi kauhistutti. Kauhiat rallit ainakin näiden jälkeen oli!

 

Tässä muutama kuva Mimusta ja minusta

.