Tein tänään kumminkin päätöksen, kumman tytöistä otan itselleni. Mielipiteeni pomppi edes takasin, kumman tytöistä otan. Varsinkin ennen kuin näin heidät livenä. Yhdessä vaiheessa olin sitä mieltä, että isompi tyttönen. Mutta toisena päivänä  mielenimuuttuikin.

Kumminkin, kun menin tapamaan tyttöjä ensimmäistä kertaa livenä, jotenkin ajattelin että vaaleamman ja pienemmän haluan. Pienempi tyttö olikin minulla ekana sylissä. Toisena oli sitten tämä vähän isompi ja tummempi tyttö sylissä. Jäin miettimään vuorokaudeksi, kumman tytön otan. Aluksi meinasin jo sanoa, että pienempi mutta jotenkin sydän sanoi että isompi ja tummempi. Mietin, mietin ja mietin.. Kumman otan. Osa tutuistani sanoi, että ota pienempi. Äitini kumminkin muistutti, että saat itse päättää. Ja sydänhän sanoi, ota isompi.

Mietiskelin ja katselin pentujen kuvia, ja totesin pienemmän näyttävän enemmän Dandelionilta ja vähän isomman Dream Come Truelta. Mietin myös, kummalle kävisi paremmin päättämäni nimi.. Jaana oli samaa mieltä, että pienempi näyttää ihan Dandelion. Jäin miettimää asiaa...

 

Tässähän asiassa kävi sitten niin, että isommasta tyttösestä tuli Dream Come True kutsuma nimi on Mimu Päätös tuntuu helpottuneelta ja oikealta. Tässä vielä pennustani kuva: